19.04.2024
Piątek
| Płatki ryżowe na mleku (mleko, płatki ryżowe, mogą zawierać gluten) Chleb orkiszowy (mąka pszenna, żytnia, maślanka, mix orkiszowy, ziarna orkiszu, drożdże, woda, sól, olej, kminek), masło ekstra 82% (śmietanka pasteryzowana z mleka), dżem niskosłodzony (truskawki 50%, woda, cukier, substancje zagęszczające, regulator kwasowości), herbata owocowa (dzika róża, hibiskus, malina, żurawina, naturalny aromat) | Jabłko
| Ziemniaki, ryba w panierce z pieca (miruna, jajka, mąka, bułka tarta, olej rzepakowy (mąka pszenna, drożdże, woda, sól), surówka z białej kapusty z koperkiem i czosnkiem, (biała kapusta, koperek, czosnek, oliwa z oliwek, przyprawy), woda z cytryną | Zupa pomidorowa (makaron, pomidory, marchewka, koncentrat pomidorowy 30%, pietruszka, por, seler, śmietana 12% pasteryzowana z mleka, kultury bakterii mlekowych, udko z kurczaka, przyprawy), żurawina |
| K-228 B-6 T-64 W-36,9 BŁ- 1 | K-36 B-0,6 T-0,1 W-8,4 BŁ-0,3 | K-405 B-10,9 T-27 W-81,05 BŁ-6,3 | K-281,69 B-11,3 T-2,84 W-58,31 BŁ-8,75
|
22.04.2024
Poniedziałek
| Chleb orkiszowy (mąka pszenna, żytnia, maślanka, mix orkiszowy, ziarna orkiszu, drożdże, woda, sól, olej, kminek), masło ekstra 82%, (śmietanka pasteryzowana z mleka), pasta twarogowa z papryką (mleko pasteryzowane kultury bakterii fermentacji mlekowej), ogórek świeży, rukola, pomidor, pomidor koktajlowy, kakao prawdziwe na mleku (kultury bakterii mlekowych, cykoria), herbata owocowa (dzika róża, hibiskus, malina, żurawina, naturalny aromat) | Melon | Polędwiczki wieprzowe z warzywami, kasza bulgur (kasza bulgur, polędwiczki wieprzowe, papryka, pomidor, marchewka, pietruszka, masło ekstra 82% (śmietanka pasteryzowana z mleka), przyprawy), zielona sałata z sosem gruszkowym (zielona sałata, gruszka, cytryna, słonecznik łuskany, szczypiorek, mleko pasteryzowane, białka mleka, kultury bakterii jogurtowych), woda z cytryną | Zupa koperkowa (ziemniaki, marchewka, pietruszka, seler, koper, śmietana 12% pasteryzowana z mleka kultury bakterii mlekowych) |
| K-343 B-15,5 T-12 W-44,5 BŁ-2,14 | K-37 B-0,9 T-0,3 W-8,2 BŁ-1 | K-383 B-23,16 T-6,09 W-56,94 BŁ-4,35 | K-238 B-4,6 T-16,3 W-28 BŁ-4,6
|
23.04.2024
Wtorek
| Chleb razowy (mąka pszenna typ 750-36%, żytnia typ720-18%, woda, drożdże świeże, sól, emulgator E 472e, enzymy pszenica, soja. Produkt zawiera gluten), masło ekstra 82% (śmietanka pasteryzowana z mleka), makrela, zielona sałata, ogórek kiszony, pomidor, pomidor koktajlowy, koperek, kawa zbożowa na mleku, (jęczmień, żyto, cykoria, kultury bakterii mlekowych), herbata z cytryną | Jogurt naturalny z owocami (mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych, banany, gruszka, truskawka) | Makaron z kurczakiem i szpinakiem (mąka makaronowa razowa, mięso drobiowe, szpinak, czosnek, ser biały, mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej), kompot owocowy (jabłko, gruszka, malina, truskawka) | Krem z cukinii i batatów (cukinia, bataty, marchewka, pietruszka, seler, ziemniaki, szponder wołowy, przyprawy), groszek ptysiowy (jajka, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, produkt może zawierać nasiona sezamu i mleka) |
| K-164 B-6,7 TŁ-9,5 W-14,2 BŁ-1,1 | K-319 B-11,4 T-9,32 W-44,65 BŁ-2,13 | K-334 B-16,73 T-5,55 W-53,68 BŁ-6,49 | K-98 B-5,8 TŁ-1,2 W-16,6 BŁ-3,4 |
24.04.2024
Środa
| Chleb orkiszowy (mąka pszenna, żytnia, maślanka, mix orkiszowy, ziarna orkiszu, drożdże, woda, sól, olej, kminek), masło ekstra 82% (śmietanka pasteryzowana z mleka), szynka wiejska (szynka wieprzowa, sól, cukier, przyprawy naturalne, azotyn sodu), pomidor, ogórek szklarniowy, rzodkiewka, pomidorki koktajlowe, kakao prawdziwe na mleku (kultury bakterii mlekowych, cykoria), herbata owocowa (dzika róża, hibiskus, malina, żurawina, naturalny aromat) | Gruszka | Ziemniaki, ryba na parze (miruna, przyprawy), kapusta kiszona (kapusta kiszona, marchewka, jabłko, cebula, oliwa z oliwek), woda z cytryną | Zupa jarzynowa (makaron, groszek, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, śmietana 12% pasteryzowana z mleka kultury bakterii mlekowych, szponder wołowy ), daktyle suszone ( daktyle suszone bez pestek 99,5%, olej słonecznikowy) Produkt może zawierać gluten), daktyle suszone |
| K-368 B-12,9 T-9,32 W-44,95 BŁ-2,13 | K-102 B-11, W-48,7 B-0,1 | K-398 B-22,16 T-7,9 W -57,31 BŁ-5,3 | K-166 B-3,6 T-2,87 W-41,01 BŁ-6,27 |
25.04.2024
Czwartek
| Chleb razowy (mąka pszenna typ 750-36%, żytnia typ720-18%, woda, drożdże świeże, sól, emulgator E 472e,enzymy pszenica, soja), masło ekstra 82% (śmietanka pasteryzowana z mleka), jajko, pomidor, ogórek kiszony, papryka, szczypiorek, rzodkiewka, kawa zbożowa na mleku, (jęczmień, żyto, cykoria, kultury bakterii mlekowych), herbata z cytryną | Kiwi
| Kasza pęczak, gulasz drobiowy z indyka (filet z indyka, śmietanka pasteryzowana z mleka, kultury bakterii mlekowych, mąka pszenna, przyprawy), warzywa na parze (brokuł, kalafior, szparagówka, marchewka), kompot owocowy (jabłko, gruszka, malina, truskawka) | Krem z marchewki z grzankami (marchew, seler, pietruszka, ziemniaki, por, natka pietruszki, chleb razowy, udko z kurczaka, przyprawy), pestki dyni |
| K-368 B-12,9 T-9,32 W-44,95 BŁ-2,13 | K-60 B-0,9 T-0,5 W-11,8 BŁ-2,1
| K-434,35 B-13,72 T-22,84 W-45,55 Bł-6,33 | K-100 B-4,8 T-1,6 W- 18,6 BŁ-4,6
|
26.04.2024
Piątek
| Płatki jaglane na mleku z żurawiną, chleb orkiszowy (mąka pszenna, żytnia, maślanka, mix orkiszowy, ziarna orkiszu, drożdże, woda, sól, olej, kminek), masło ekstra 82% (śmietanka pasteryzowana z mleka, płatki jaglane pełnoziarniste 100%), dżem niskosłodzony (truskawki 50%, woda, cukier, substancje zagęszczające, regulator kwasowości), herbata owocowa (dzika róża, hibiskus, malina, żurawina, naturalny aromat) | Banan | Kopytka z marchewką i twarożkiem (mąka pszenna, jajka, ziemniaki, marchewka, ser biały, mleko pasteryzowane kultury bakterii fermentacji mlekowych), marchewka z pomarańczą, woda z cytryną | Zupa bukiet warzyw (ziemniaki, kalafior, brokuł, groszek, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, śmietana 12% pasteryzowana z mleka kultury bakterii mlekowych, szponder wołowy ), groszek ptysiowy (jajka, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, produkt może zawierać nasiona sezamu i mleka) |
| K-262 B-10,36 T-10,23 W-34,47 BŁ-1,12 | K-95 B-1T-0,3 W-12,5 BŁ-1,7 | K-193 B-4,9 T-1,1 W-42,9 BŁ-5,3 | K-157 B-5,42 T-2,86 W-40,35 B-3,71 |
29.04.2024
Poniedziałek
| Chleb orkiszowy (mąka pszenna, żytnia, maślanka, mix orkiszowy, ziarna orkiszu, drożdże, woda, sól, olej, kminek), masło ekstra 82% (śmietanka pasteryzowana z mleka), szynka z indyka (mięso z indyka 80%, woda, syrop klonowy, sól, przyprawy, naturalne substancja zagęszczająca: karagen, substancja konserwująca: azotyn sodu), pomidor, ogórek kiszony, pomidor koktajlowy, rukola, kawa zbożowa na mleku, (jęczmień, żyto, cykoria, kultury bakterii mlekowych), herbata owocowa (dzika róża, hibiskus | Ananas | Racuszki drożdżowe (mąka pszenna, drożdże, jajka, mleko, cukier, olej rzepakowy) mus jabłkowo- truskawkowy z awokado (jabłka, truskawki, awokado, jogurt naturalny mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych), woda z cytryną | Barszcz ukraiński (buraki, ziemniaki, kapusta biała, fasola biała, marchewka, pietruszka, seler, por, koper, natka pietruszki), liofilizowane truskawki 100% |
| K-337 B-16,2 T-13,02 W -43 BŁ-3,56 | K-54 B-0,4 T-3,9 W-13,4 BŁ-1,2 | K-379 B-10,05 T-14,91 W-51,89 BŁ-6,78 | K-105 B-6,1 TŁ-1,1 W-19,4 BŁ-4,1
|
30.04.2024
Wtorek
| Chleb razowy (mąka pszenna typ 750-36%, żytnia typ720-18%, woda, drożdże świeże, sól, emulgator E 472e, enzymy pszenica, soja. Produkt zawiera gluten), masło ekstra 82% (śmietanka pasteryzowana z mleka), pasta serowo-jajeczna (jajka, mleko, pasteryzowane kultury bakterii fermentacji mlekowej), szczypiorek, rzodkiewka, papryka, ogórek kiszony, pomidor, pomidor koktajlowy, roszponka, kakao prawdziwe na mleku (kultury bakterii mlekowych, cykoria), herbata z cytryną | Mandarynka | Ziemniaki, pulpety wieprzowe z warzywami (ziemniaki, szynka wieprzowa, marchewka, pietruszka, por, masło, przyprawy), marchewka z chrzanem (marchewka, chrzan), kompot owocowy (jabłko, gruszka, truskawka, maliny) | Krem z jarzyn (marchewka, seler, por, pietruszka, kalafior, szponder wołowy), groszek ptysiowy (jajka, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, produkt może zawierać gluten) |
| K-368 B-12,9 T-9,32 W-44,95 BŁ-2,13 | K-319 B-11,4 T-9,32 W-44,65 BŁ-2,13
| K-266 B13,72 T-16,4 W-33,55 BŁ-6,33 | K-157 B-5,42 T-2,86 W-40,35 B-3,71 |
02.05.2024
Czwartek
| Chleb orkiszowy (mąka pszenna, żytnia, maślanka, mix orkiszowy, ziarna orkiszu, drożdże, woda, sól, olej, kminek) masło ekstra 82% (śmietanka pasteryzowana z mleka), tuńczyk, ogórek kiszony, pomidory, pomidory koktajlowe, rzodkiewka, koperek, kawa zbożowa na mleku, (jęczmień, żyto, cykoria, kultury bakterii mlekowych), herbata z cytryną | Gruszka
| Ryż jaśminowy na mleku z truskawkami (ryż jaśminowy, truskawki, mleko, kultury bakterii mlekowych, jogurt naturalny mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych), woda z cytryną | Żurek z jajkiem (mąka żytnia, otręby żytnie, jaka, czosnek, śmietana 12% pasteryzowana z mleka, kultury bakterii mlekowych, kiełbasa drobiowa, ziemniaki, czosnek, przyprawy) |
| K-297 B-8,1 T-9,0 W-41 BŁ-1,9 | K-102 B-11, W-48,7 B-0,1
| K-405 B-10,9 T-27 W-81,05 BŁ-6,3 | K-166 B-3,6 T-2,87 W-41,01 BŁ-6,27 |
06.05.2024
Poniedziałek
| Chleb razowy (mąka pszenna typ 750-36%, żytnia typ720-18%, woda, drożdże świeże, sól, emulgator E 472e, enzymy pszenica, soja. Produkt zawiera gluten), masło ekstra (śmietanka pasteryzowana z mleka), ser żółty (mleko, sól chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik, mleko, soja, gluten), pomidor, ogórek świeży, papryka, zielona sałatka, kakao prawdziwe na mleku (kultury bakterii mlekowych), herbata owocowa (owoc maliny, żurawina, owoc dzikiej róży, naturalny aromat) | Banan | Filet z indyka, sos z cukinii i pora, makaron pełnoziarnisty (makaron pełnoziarnisty, filet z indyka, cukinia, por, śmietana 12% pasteryzowana z mleka, kultury bakterii mlekowych, maka pszenna, przyprawy), pomidory koktajlowe, woda z cytryną | Krupnik z jarzynami (kasza jęczmienna, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, udko, śmietana pasteryzowana z mleka, kultury bakterii mlekowych), liofilizowane owoce (truskawka, maliny, banan, jeżyny, czarna porzeczka)
|
| K-337 B-16,2 T-13,02 W -43 BŁ-3,56 | K-95 B-1T-0,3 W-12,5 BŁ-1,7 | K-418,35 B-13,72 T-20,84 W-39,55 BŁ-10,33 | K-166 B-3,6 T-2,87 W-41,01 Bł-6,27 |